Showing posts with label news. Show all posts
Showing posts with label news. Show all posts

CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10

  CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10 


1)Which company has closed its smartphone business?
Ans: LG
2)Where is the Tulip Festival recently inaugurated?
Ans: Jammu & Kashmir
3)How many medals has India won in Dubai Para Badminton 2021?
Ans: Twenty (20)
4)Who has won the Miami Open Tennis Championship ?
Ans: Ashleigh Barty
5)Who has been honoured with the Indian Achiever’s Award 2021?
Ans: Jaspal Singh
6)Who has been selected as Indian Best International Bank by Asia Money ?
Ans: DBS Bank
7)Who has become the first Indian Woman Sailor to qualify for Olympics ?
Ans: Nethra Kumanan
8)Who has started door to door baggage transfer service ?
Ans: Indigo
9)Who wrote the book ‘My Mother, My Hero’?
Ans: Achyuta Samanta
10)Who has been appointed as the chairman of AAI?
Ans: Sanjeev Kumar


Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine.

CURRENT AFFAIRS Series 5 of 10

 

  CURRENT AFFAIRS Series 5 of 10 

1)Who has been nominated as the MD of Sundaram Finance?
Ans: Rajiv Lochan
2)Which bank launched INSTA FX?
Ans: ICICI
3)Which state/UT’s bunch mushroom got GI Tag?
Ans: Jammu & Kashmir
4)Who has been appointed as MD of LIC?
Ans: Siddhart Mohanty
5)Which cricketer has announced his retirement from Frenchise Cricket?
Ans: Lasith Malinga
6)Which state CM launched ‘Avalokana Software’?
Ans: Karnataka
7)Which book won the Capital Business Book prize for 2020?
Ans: Big Billion Startup : The Untold Stories Flipkart
8)Which country has again joined the ‘Paris Climate Agreement’ ?
Ans: America
9)Who got the status of Google Cloud Partner?
Ans: Infosys
10)Which company has acquired Fitbit Company?
Ans: Google

Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine

Featured Posts

Top 10 GK Full Form Series 1 Of 5