Showing posts with label affairs. Show all posts
Showing posts with label affairs. Show all posts

CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10

  CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10 


1)Which company has closed its smartphone business?
Ans: LG
2)Where is the Tulip Festival recently inaugurated?
Ans: Jammu & Kashmir
3)How many medals has India won in Dubai Para Badminton 2021?
Ans: Twenty (20)
4)Who has won the Miami Open Tennis Championship ?
Ans: Ashleigh Barty
5)Who has been honoured with the Indian Achiever’s Award 2021?
Ans: Jaspal Singh
6)Who has been selected as Indian Best International Bank by Asia Money ?
Ans: DBS Bank
7)Who has become the first Indian Woman Sailor to qualify for Olympics ?
Ans: Nethra Kumanan
8)Who has started door to door baggage transfer service ?
Ans: Indigo
9)Who wrote the book ‘My Mother, My Hero’?
Ans: Achyuta Samanta
10)Who has been appointed as the chairman of AAI?
Ans: Sanjeev Kumar


Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine.

CURRENT AFFAIRS Series 8 of 10

 CURRENT AFFAIRS Series 8 of 10 

1)World TB Day?
Ans: 24 March
2)Where is the ‘Shaheed Bhagat Singh Memorial’ inaugurated?
Ans: Delhi
3)Which space agency has launched 38 satellites for 18 countries?
Ans: Russia
4)Who became the new PM of Kosovo Country ?
Ans: Albin Kurti
5)Who wrote the book ‘ The last four minutes’ ?
Ans: Dr. Viswaroop Roy Chaudhary
6)Who has been awarded the Best Actress Award at Filmfare Award 2021?
Ans: Taapsee Pannu
7)Who has been Awarded the Best Actor Award at Filmfare Awards 2021?
Ans: Irrfan Khan
8)Which former deputy governor of RBI died at the age of 68 due to heart attack ?
Ans: K C Chakraborty
9)Where is 28th ‘Hunar Haat’ has been inaugurated ?
Ans: Goa
10)Who has launched the ‘Tribal TB Initiative’ as the part of the TB free India effort ?
Ans: Dr. Harshvardhan Singh 


Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine.

Featured Posts

Top 10 GK Full Form Series 1 Of 5