Showing posts with label latest. Show all posts
Showing posts with label latest. Show all posts

CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10

  CURRENT AFFAIRS Series 10 of 10 


1)Which company has closed its smartphone business?
Ans: LG
2)Where is the Tulip Festival recently inaugurated?
Ans: Jammu & Kashmir
3)How many medals has India won in Dubai Para Badminton 2021?
Ans: Twenty (20)
4)Who has won the Miami Open Tennis Championship ?
Ans: Ashleigh Barty
5)Who has been honoured with the Indian Achiever’s Award 2021?
Ans: Jaspal Singh
6)Who has been selected as Indian Best International Bank by Asia Money ?
Ans: DBS Bank
7)Who has become the first Indian Woman Sailor to qualify for Olympics ?
Ans: Nethra Kumanan
8)Who has started door to door baggage transfer service ?
Ans: Indigo
9)Who wrote the book ‘My Mother, My Hero’?
Ans: Achyuta Samanta
10)Who has been appointed as the chairman of AAI?
Ans: Sanjeev Kumar


Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine.

Current Affairs Series 3 of 10

 CURRENT AFFAIRS Series 3 of 10 

1)Who wrote the book ‘Our Hindu Rashtra’?
Ans: Aakar Patel
2)Who has been awarded the Nelson Mandela World Humanitarian Award?
Ans: Ravi Gaikwad
3)Who has recently been awarded Silver Solver?
Ans: Prithvipal Singh
4)Which bank has launched a wellness themed Credit card?
Ans: Yes bank
5)Who has become the first Indian to get COVID-19 Vaccine?
Ans: Manish Kumar
6)Which ministry has started the ‘Saksham Campaign’?
Ans: Ministry of Petroleum of Natural Gas
7)Who has started ‘Dekho Bharat Campaign’?
Ans: Prahlad Singh Patel
8)Which Indian Ship has been allowed by China to go to Japan?
Ans: MV Jaganand
9)Where is traditional festival of shakrian celebrated recently? 
Ans: Dhaka
10)Who has been awarded the Hindi Writers Guild of Canada?
Ans: Ramesh Pokhriyal Nishank


Thank You!!
PS: Blogging is Passion Of Mine

Featured Posts

Top 10 GK Full Form Series 1 Of 5